Stage lopen of afstuderen

Stage lopen of afstuderen

Zoek jij een meeloopstage, stage-opdracht of afstudeeropdracht op mbo- of hbo niveau?
Wil je dit doen bij een vooruitstrevend bedrijf in de techniekbranche? Dan ben je bij Van der Sluis Technische Bedrijven aan het goede adres. Bij ons heb je maar liefst keuze uit drie technische bedrijfstakken; Installatie, Constructie en Agri. Iedere bedrijfstak bestaat uit diverse afdelingen met bijvoorbeeld werkvoorbereiding, montage, calculatie, productie, onderhoud.

Ben je op zoek naar een niet-technische stage? We bieden ook met enige regelmaat stage- en afstudeermogelijkheden aan binnen onze stafafdelingen zoals HR, (FinanciĆ«le) Administratie, KAM, Communicatie, ICT. 

Leerzaam en passend  
Tijdens een stage ga je jouw kennis in de praktijk brengen en krijg je de kans om het inhoudelijk te verdiepen. Bij ons zijn verschillende stages mogelijk zoals een meeloopstage, afstudeeropdracht of bijvoorbeeld een groepsopdracht met meerdere studenten. Voor ons is het belangrijk dat de stage goed bij jou past en aansluit bij jouw leerdoelen. Je krijgt vanuit ons goede begeleiding van een vakspecialist, je maakt deel uit van het team en bij Van der Sluis Technische Bedrijven staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende begeleiding
  • Een  leerzame en vriendelijke werkomgeving
  • Een goede beloning in de vorm van een stagevergoeding.

Stage lopen bij Van der Sluis Technische Bedrijven?
Benieuwd of wij jou een passende stageplaats kunnen bieden? Wij horen graag waar je naar op zoek bent. Stuur een open sollicitatie met jouw cv en motivatie voor een stageplaats.

Van der Sluis Technische Bedrijven logo

Contact

Telefoon: 038-344 65 55

Bezoekadres

Kamperzeedijk 107
8281 PD Genemuiden

Postadres

Kamperzeedijk 107
8281 PD Genemuiden